Eljött a Mátrix ideje, bemutatkozik a Metaverzum, ahol a virtuális világ valósággá válik – Ki ette meg a misszionáriust?

Eljött a Mátrix ideje, bemutatkozik a Metaverzum, ahol a virtuális világ valósággá válik - Ki ette meg a misszionáriust?

Eljött a Mátrix ideje, bemutatkozik a Metaverzum, ahol a virtuális világ valósággá válik - Ki ette meg a misszionáriust?

A Ki ette meg a misszionáriust? legújabb adásában Zelenka Dóra és vendégei, Párkányi Eszter és Bálint Botond elsőként arról a történetről beszéltek, amely szerint megerőszakoltak egy nőt a Facebook Metaverzumában. Jogilag mit jelent az, ha a virtuális avatárod szexuális erőszak áldozata lesz? Ezt követően a Facebook az Európai Uniónak küldött ultimátuma került szóba, amely szerint a cég kivonultatná a Facebookot és az Instagramot Európából, ha az Unió nem teljesít néhány követelményt. Mekkora hatással lenne az az emberekre, ha megszűnnének ezek a közösségi platformok? Tragédia történne-e? Végül a gyermekvédelem került a középpontba, a TikTok ugyanis egyre pofátlanabbul és egyre erőszakosabban tolja az LMBTQlobbit a felhasználók elé.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture