Magyar pedofilbotrány: 11 éves kislányt vetkőztetett a 18 éves YouTuber az élő chatszobában – Ki ette meg a misszionáriust? 2021.11.24.

Magyar pedofilbotrány: 11 éves kislányt vetkőztetett a 18 éves YouTuber az élő chatszobában - Ki ette meg a misszionáriust?

Magyar pedofilbotrány: 11 éves kislányt vetkőztetett a 18 éves YouTuber az élő chatszobában - Ki ette meg a misszionáriust?

A Ki ette meg a misszionáriust? legújabb részében Zelenka Dóra és vendégei, Dezse Balázs és Bálint Botond, a múlt héten kirobbat magyar pedofilbotrányról beszélgettek. A történet szerint a 18 éves IronChannel felhasználónevű viszonylag magas követőszámmal rendelkező YouTuberTikToker egy, a rajongói által használt Discord szerveren akarta rávenni egy 11 éves rajongóját arra, hogy levetkőzzön előtte. A műsorban arra próbáltak megoldást találni, hogy az ilyen esetektől miként lehet megvédeni a kiskorú gyermekeket, akik sokszor bármit megtennének, hogy felfigyeljenek rájuk a kedvenc influenszereik. Vajon miért miért élnek vissza ezek a fiatalok a hírnévvel és miként lehet ellenőrizni azt, amit a gyermekeink az interneten tesznek? Egy biztos, az ismét bebizonyosodott, hogy igazunk volt: a szigorú gyermekvédelmi törvényre igenis szükség van!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture