Év végi visszatekintés a bal(fék)oldal lódításaira és bénázásaira meg egy kis városháza mutyi 2021.12.31.

Év végi visszatekintés a bal(fék)oldal lódításaira és bénázásaira meg egy kis városháza mutyi

Év végi visszatekintés a bal(fék)oldal lódításaira és bénázásaira meg egy kis városháza mutyi

Csodás év volt 2021, a libernyákok és a Gyurcsány klón megmutatták, hogy mire képesek, szóval semmire. Egyetlen szuperképességük a gyűlöletkeltés. Márki-Zay Péter legombázta a Fidesz szavazóit, a vidékiek meg szerinte ostobák és tudatlanok. Kroó Zita remek összeállítása megmutatta Mini Feri igazi lényét. Karigeri árulja a városházat, ami a csövön kifér, persze szerinte nincs ügy, csak orosz és kínai ügynökök cselszövése. „Gelgő”, inkább bringázz egyet. Szalai Szilárd kollégánk megkérdezte a baloldali fiatalokat, hogy miért szavaznának MZP re? A válasz nem meglepő: öööö… öööö

Gyurcsány „Szemkilövető” Feri lángost eszegetve botorkált Szentendrén, testőrei védték az újságíróktól és talán még saját magától is. Majd Gyurcsányné is félrebeszélt, csak hogy ne keljen a 2006-os rendőri brutalitásról beszélnie. Hogy teljes legyen a kép Jakab „parasztkodott” egy jókorát kollégánkkal, avagy a sok parizer bunkóvá tesz.

Fegyőr Bandi megmutatta, hogy mihez is nem ért: atomreaktorok, oltás, demokrácia,… Dr. Varga Judit (okos és gyönyörű) elmondta, hogy megvédjük határainkat és nem lesz LMBTQ propaganda az ovikban. Majd Anonymus és Láng Zsolt ismét lebuktatták Karigerit, avagy szia uram városháza érdekel?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture