Hálózat: Amerika visszainteget? „A magyar kivételével szinte bármelyik szomszédos állam kormányát pár hét alatt megbuktathatják” 2021.12.30.

Hálózat: Amerika visszainteget? „A magyar kivételével szinte bármelyik szomszédos állam kormányát pár hét alatt megbuktathatják”

Hálózat: Amerika visszainteget? „A magyar kivételével szinte bármelyik szomszédos állam kormányát pár hét alatt megbuktathatják”

Itt a nagy sikerű Borvendég–Maróth–Schiffer beszélgetés második része. Miért tartja Schiffer András vérlázítónak, ha egy amerikai diplomata magyar tüntetésekre járkál? Vagy azt „furcsának”, hogy a semmiből feltűnnek kormányváltó erők és pártok? Miért gondolja Maróth Gáspár, hogy a Nyugat képtelen feladni a gyarmatosító, kolonizáló gondolkodását? Miért látja úgy Borvendég Zsuzsanna, hogy most nagyon hasonló folyamatokat látunk, mint amelyek a huszadik században megtörténtek? Miért lenne nagyon fontos megírni Közép-Kelet-Európának a saját történelmét a nyugati vélemény szolgalelkű lefordítása helyett? Ha látni is akarsz, nem csak nézni, ezt az adást neked ajánljuk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture