Áldozatsegítő Központok, oltásellenes tüntetés és Karácsony Gergely zöldpolitikája – Pesti Riporter 2021.12.07.

Áldozatsegítő Központok, oltásellenes tüntetés és Karácsony Gergely zöldpolitikája - Pesti Riporter

Áldozatsegítő Központok, oltásellenes tüntetés és Karácsony Gergely zöldpolitikája - Pesti Riporter

Első vendégünk Dr. Szeiler Orsolya igazságügyi közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár (IM) volt, aki az Áldozatsegítő Központok fontosságáról beszélt. Egy, a minisztériumhoz tartozó kilencven fős stábbal segít a bűncselekmények áldozatainak. Érzelmi, lelki és anyagi támogatást is adnak. Probléma, hogy sok áldozat szégyenkezik a történtek miatt és nem mer segítséget kérni.
A műsor második részében Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász reagált a Mi Hazánk oltásellenes tüntetésére. Mi motivál embereket, vagy milyen összeesküvés elméletekben hisznek, hogy ne adatják be maguknak a vakcinát, miközben láthatják, mennyien betegednek és halnak meg. A mai napon Toroczkai László, a Mi hazánk elnöke is megbetegedett Covidban.
Arra is adott választ, hogy miért támadja Brüsszel és a liberális baloldal a gyermekvédelmi törvényt. A liberálisok kiforgatták a jogszabály szövegét és folyamatosan hazudnak róla. Az LMBTQ lobbi már a gyermekek mesecsatornáit is megcélozta és szexuális propagandát sugároznak kicsiknek.
Végezetül megmutattuk, hogy Karácsony Gergely zöldpolitikája abból áll, hogy fákat vágnak ki és helyüket lebetonozzák. A tatabányai baloldali összefogásról beszélt Kupcsok Péter, a város Fidesz frakciójának szóvivője. Lehet, hogy a háttérből a DK mozgatja a “független” polgármestert? Kiderült, hogy az ellenzék ígéret lufijai elpukkantak, sok minden nem történt az önkormányzati választás óta. A választók is rájöttek már, hogy hazudnak nekik. A baloldali képviselők pedig egymást fúrják.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture