Maffiamódszerek a városházán és Jakab Péter kettős élete – Pesti Riporter 2021.11.23.

Maffiamódszerek a városházán és Jakab Péter kettős élete - Pesti Riporter

Maffiamódszerek a városházán és Jakab Péter kettős élete - Pesti Riporter

A Pesti Riporter keddi adásának első vendége Láng Zsolt a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője volt, akivel a városháza eladási botrányáról, illetve a budapesti tömegközlekedés esetleges -pénzhiány miatti-leállásáról beszélgettünk. Szerkesztőségünk megkapta a legújabb Anonymus videót, amelyből ismét világos lett, hogy a baloldali városvezetés maffia szerűen értékesíti a közvagyont. Még a korrupció sem egyszerű a városházán, hiszen mindenki cápaként veti magát a koncra és közvetítői díjat akar mondta Bajnai Gordon a felvételen. Fent áll a bűncselekmény gyanúja, természetesen ennek a megállapítása a nyomozóhatóság dolga lesz, mondta Láng Zsolt csatornánknak.
Gattyán György Los Angelesben élő milliárdos is be akar szállni a politikába és indulni akar 2022-ben az országgyűlési választáson. Kérdés persze, hogy a pornóoldalakat működtető üzletembernek milyen víziója lenne a magyar politikában.
Jakab Pétert nagy valószínűséggel a saját pártján belül szeretnék megpuccsolni. A legtöbb elemző szerint a szivárogtatás a magánéleti válságáról és az ingatlanügyeiről a Jobbik berkeiből származik. Jakab Péter miután leszerepelt az előválasztási cirkusz porondján már kínos a pártvezetésnek.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture