Új vírusmutáció, a baloldal álmodozása az alkotmány felfüggesztéséről és ingatlanmutyi – Pesti Riporter 2021.11.30.

Új vírusmutáció, a baloldal álmodozása az alkotmány felfüggesztéséről és ingatlanmutyi - Pesti Riporter

Új vírusmutáció, a baloldal álmodozása az alkotmány felfüggesztéséről és ingatlanmutyi - Pesti Riporter

A keddi Pesti Riporter első vendége Dr. Bodnár Attila volt, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház volt főigazgatója. A szakember szerint van rá remény, hogy gyengülni fog a Covid19 vírus. Módosult a vírus tüskeszerkezete, ám az oltások így is hatékonyan védenek ellene. Ha meg is fertőződünk az Omikron variánssal, nagy valószínűséggel nem kerülünk kórházba. Fontos továbbra is a kézmosás és a maszk viselése.
Borbély Ádám, a Fidesz zuglói önkormányzati képviselője beszélt a kerület ingatlanmutyijáról, többek között el akarják adni a Bosnyák téri piacot is. Az, hogy az ikonikus piac sok budapesti kedvence nem érdekli a baloldalt, csak a profit, ami számít. Eközben a kerületi Fidesz és a Fidelitas telefonon hívja a szépkorúakat, hogy szükségük van-e segítségre és motiválják őket, hogy oltakozzanak.
A harmadik blokkban Kiszelly Zoltán elemezte Fleck Zoltán interjúját a 444.hun. A liberális ügyvéd-filozófus arról polemizált, hogy egy baloldali győzelem esetében felfüggesztik majd az alkotmányt. Kétharmados többség nélkül akarják felülírni az alaptörvényt és ehhez keresnek jogi megoldást. A baloldal félreállítaná a legfelsőbb ügyészt is, igazából anarchiát akarnak jogállamiság helyet.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture