Novák Katalin a Pesti Riporterben: a valódi jobboldal legerősebb európai vezetői találkoztak Budapesten (Videó) 2021.04.08.

Salvini: Orbán Viktor az európai reneszánsz lelke, motorja - Novák Katalin a Pesti Riporterben

Salvini: Orbán Viktor az európai reneszánsz lelke, motorja - Novák Katalin a Pesti Riporterben

A valódi jobboldali pártok legerősebb európai képviselői találkoztak Budapesten múlt csütörtökön – mondta a Pesti Riporterben Novák Katalin, a Fidesz szövetségi politikáért felelős alelnöke, családügyi miniszter Orbán Viktor magyar-, Mateusz Morawieczki lengyel kormányfő és Matteo Salvini, az olasz Liga vezetőjének találkozójáról. Novák Katalin Salvini a Mandinernek kifejtett álláspontját, miszerint a reneszánsz névre hallgató új szövetség (melynek az olasz politikus szerint egyik motorja és lelke Orbán Viktor) egyszer Európa és az unió legerősebb koalíciója lesz, igen ambíciózus tervnek nevezte. Mint mondta, “mi egy közepes méretű ország vagyunk, nem törekszünk arra, hogy megmondó emberek legyünk Európában, ellenben jó szövetségeket szeretnénk kötni, amelyek révén befolyásolhatjuk a jövőnket.” A Fidesz célja, hogy Európa friss, tettre kész, erőt sugárzó és valóban jobboldali pártjai megerősítsék a nemzetállamokat és felülkerekedjenek a kontraszelektált, brüsszeli székekben megmelegedett, balra húzó politikusokon. Ha ez a reneszánsz megtörténik, az valóban a jobboldal újjászületése lesz Európában – érvelt a Fidesz alelnöke.

A Pesti TV nézője Petryről kérdezte az alelnököt

Végül nézőnk, Brenner Dominik tett fel skype-on kérdést Novák Katalinnak arról, Petry Zsoltot, a Hertha BSC kapus-edzőjét kirúgták a klubból ,mert a liberális mainstremmel ellenkező álláspont fogalmazott meg a migrációról és családról. Novák Katalin, mint mondta,

elolvasta Petry Zsolt nyilatkozatát, de nem találta meg benne a kirekesztő, gyűlöletkeltő sorokat. Ellenkezőleg, kifejezetten toleráns volt más véleményekkel kapcsolatban, de vette a bátorságot, hogy a sajátját is megossza a liberális mainstreammel szemben. Kiderült, hogy a liberális véleményszabadság valójában egy liberális véleménydiktatúra.

Várjuk olvasóink jelentkezését élőben, Skype-kérdezőnek a [email protected] email-címünkre!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture