A kommunista gyűléshez hasonlította Karácsony Gergely a Fidesz kongresszust 2021.11.15.

PPERI1005783H.mp4

PPERI1005783H.mp4

Hende Csaba országgyűlési képviselő elmondta a Pesti Riporter hétfői műsorában, hogy ez a hasonlat azért is sántít, mivel a Fideszt és Orbán Viktort három kétharmaddal szavazták meg a magyar választók. A politikus szerint a Fidesz egy markáns, erős párt, akire a baloldali pártok joggal féltékenyek és igazából ők a kommunista múlt folyamodványai.

Orbán Viktor víziója, hogy Magyarország a fejlett országok csoportjához csatlakozzon. A következő 10 évben ezt el is fogjuk érni. A kulcs az oktatás és az innováció. Hende Csaba arra is emlékeztetett, hogy Gyurcsány alatt hazánk az államcsőd küszöbén állt. Most viszont a keleti nyitásnak is köszönhetjük, hogy komoly fejlesztések jönnek Magyarországra. Már nemcsak összeszerelő üzem vagyunk, hanem fejlesztésben is ott vagyunk az élvonalban. Az energia válsággal kapcsolatban Orbán Viktor elmondta: ”mi nem fogunk fázni, nyugaton pedig a férfiak szülhetnek. Brüsszel már csak az LMBTQ jogokkal foglalkozik, ám a válságra nincsen megoldása.

A műsor második blokkjában Talabér Krisztián, a Társadalomkutató elemzője beszélt Orbán Viktor gazdasági víziójáról, hogy Magyarország a következő 10 évben megszünteti a szegénységet és a térség leginnovatívabb országává válhat.

A harmadik blokkban Kroó Zita riportja rávilágított, hogy 2006-ban a rendőri vezetők Gyurcsány parancsára cserbenhagyták tapasztalatlan bajtársaikat és be is áldozták volna őket, abban a reményben, hogy a tüntetők meglincselik őket. Ezt a riportban bemutatott hanganyag bizonyítja.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture