Élet a koronavírus után, ülésezett a Fővárosi Közgyűlés, Joe Biden szerint helyes döntés volt kivonulni Afganisztánból 2021.09.01.

Élet a koronavírus után, ülésezett a Fővárosi Közgyűlés, Joe Biden szerint helyes döntés volt kivonulni Afganisztánból

Élet a koronavírus után, ülésezett a Fővárosi Közgyűlés, Joe Biden szerint helyes döntés volt kivonulni Afganisztánból

A Pesti riporter szeptemberi első adásában Ferkó Dániel műsorvezető először Bányai Gáborral, a Fidesz országgyűlési képviselőjével beszélgetett, aki több mint 90 napig volt lélegeztetőgépen, kétszer kellett újraéleszteni, de a csodával határos módon felgyógyult a koronavírus fertőzésből.
Ezt követően szó volt arról is az adásban, hogy bár június 15-e óta ismét összeülhetnek az önkormányzatok képviselő-testületei, Karácsony Gergely viszont csak mára jelentette be a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését, amelyen több előterjesztésről is szavazott a testület. A legnagyobb érdeklődést a 2023-as atlétikai világbajnokság támogatásának visszavonásáról szóló előterjesztés övezte. Vendégünk Ughy Attila, a Fidesz-KDNP fővárosi képviselője volt.
Végül a műsorvezető Koskovics Zoltánnal, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjével arról beszélgetett, hogy mekkora felelősség terheli Joe Biden amerikai elnököt az afganisztáni konfliktus kapcsán, hiszen a minap úgy nyilatkozott, hogy szerinte a legjobb döntés a kivonulás volt.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture