Nemzetközi vallásszabadság, klímavédelem és “hajómutyi” – Azbej Tristan, Böröcz László és Wintermantel Zsolt a Pesti Riporterben 2021.07.15.

Nemzetközi vallásszabadság, klímavédelem és “hajómutyi” - Azbej Tristan, Böröcz László és Wintermantel Zsolt a Pesti Riporterben

Nemzetközi vallásszabadság, klímavédelem és “hajómutyi” - Azbej Tristan, Böröcz László és Wintermantel Zsolt a Pesti Riporterben

A Pesti Riporter első részében élőben kapcsoltuk Washingtonból Azbej Tristant, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetőjét, aki az Amerikai Egyesült Államokban beszédet mondott a nemzetközi vallásszabadság csúcstalálkozón, ahol az államtitkár beszámolt arról, hogy Magyarország hogyan képviseli a keresztény értékeket.
Ezután Vincze Emília Böröcz Lászlót, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét, az új nemzeti konzultációról, ezen belül a klímavédelemmel kapcsolatos kérdéskörről kérdezte.
Végül itt volt velünk Wintermantel Zsolt, a BKK Fidesz által delegált igazgatósági tagja, aki teljes körű vizsgálatot kért a főpolgármestertől a dunai hajójárati szolgáltatás közbeszerzésével kapcsolatban, ugyanis tart a BKV-nál a jelenleg nem működő dunai hajójárati szolgáltatás közbeszerzési eljárása, melyre 3+3 évre keresnek működtetőt. A pályázattal kapcsolatban hasonló gyanús körülmények merülnek fel, mint a „buszmutyi”-tender ügyében.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture