Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese a hazai migrációs helyzetről Szilvay Gergely újságíró és Dezse Balázs a hazai gender-elméletről 2021.03.12.

Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese a hazai migrációs helyzetről

Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese a hazai migrációs helyzetről

Niedermüller Péter szerint a migránsok  nem veszélyt, hanem meggazdagodást jelentenek Magyarország számára. Többek között erről és a hazai migrációs helyzetről kérdeztük Janik Szabolcsot, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettesét. Emellett érintettük, hogy milyen az életszínvonal az idegen kultúrájú, más vallású népeknél. Valamint azt is kielemeztük, hogy a bevándorlás milyen hatással van hazánkra.
Ezután Szilvay Gergely újságírót kérdeztük a napokban megjelent A genderelmélet kritikája című könyvéről. A szakértő elmondta, hogy a gender-elmélet hogyan kapcsolódik a homoszexuális propagandához. Kitértünk arra is, hogy a liberális politikai erők miért lobbiznak folyamatosan. A témához Dezse Balázs, a Pesti TV külpolitikai elemzője is hozzászólt. Majd egy nézőnk társaságában Karácsony Gergely Klubrádiós esetére is reagáltunk. De szó volt a franciákról is, arról, hogy milyen esély van Marine Le Pen megerősödésére.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture