Az amerikai baloldal szerint az anyák nem nők, csupán szülőgépek – Politikai Hobbista Nagy Antallal 2021.06.18.

Az amerikai baloldal szerint az anyák nem nők, csupán szülőgépek - Politikai Hobbista Nagy Antallal

Az amerikai baloldal szerint az anyák nem nők, csupán szülőgépek - Politikai Hobbista Nagy Antallal

A Disney bevásárolta magát a Fox Newsba, ami annyira felborította az amerikai médiapiacot, hogy konkrétan beterelte a csatornát a Demokrata Párt alá. De ez persze nem borította ki a sajtószabadságról és a médiapiaci egyensúlyról naponta jelentéseket író aktivistákat.
Megint megváltozott a múlt. Már nem baj, ha valaki szülőgépnek tartja a nőket. Sőt, ez a legmodernebb, leghaladóbb, legtudományosabb álláspont, amit a világ jóságos nagypapája, Biden elvtárs tolmácsol a népnek. Az amerikai hivatalos iratokban ugyanis nem szabad anyának nevezni az anyákat, csak mint gyermeket világra hozó személyként szabad rájuk utalni.
Karácsony Gergelynek viszont kistestvért hozott a pridehónap. Kiderült, hogy a német Zöld Párt kancellár-jelöltje pont ugyanolyan notórius hazudozó, mint ő. Kamu diplomával, nemlétező nemzetközi jogászi végzettséggel, kitalált karrierrel lett a német nagyvárosok jómódú polgárságának kedvence Annalena Baerbock, és a rajongói azután sem pártoltak el tőle, hogy kiderült, pont annyi fejezet igaz az önéletrajzában, mint ahány pont Karácsony Gergelyében stimmel. Ebben persze nincs semmi meglepő, hiszen a politikai programjaik is az országaik tönkretételéről és szarrá adóztatásról szólnak, amit szintén imád a nagyvárosok felső középosztálya. Ezt a jelenséget pszichodráma keretében dolgozta fel a Politikai Hobbista stábja.
A második félidőben Nagy Antal, egykori válogatott labdarúgó állt be a Hobbista csapatába. Nagy vezette ki csapatkapitányként a gyepre ’86-ban, Mexikóban a válogatottat, ami azóta is az utolsó vébénk volt. A magyar labdarúgás 30 évre nyúló kudarcsorozatát sokan az ott, a szovjetektől elszenvedett vereség pillanatától datálják. Nagy sem tudta a megfejtést arra, hogy az utánuk következő generációnak miért nem sikerült kijutniuk a legnagyobb tornákra, de annak kifejezetten örül, hogy az Európa Bajnokságon már stabil résztvevők lettünk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture