A Momentum szerint csak a Fidesz Youtube-os reklámjai fenyegetik a gyermekeket – Politikai Hobbista Lakatos Péterrel 2021.06.17..

A Momentum szerint csak a Fidesz Youtube-os reklámjai fenyegetik a gyermekeket - Politikai Hobbista Lakatos Péterrel

A Momentum szerint csak a Fidesz Youtube-os reklámjai fenyegetik a gyermekeket - Politikai Hobbista Lakatos Péterrel

A Politikai Hobbista tegnap elmesélte, miért marhaság lejárt szavatosságú villamosokat vásárolni Frankfurtból. Ma a Közlekedési Hobbista következett, aki szerint nem az a baj, hogy használt villamosokat vásárol Budapest, hanem az, hogy a megrendelt újakat nem hívta le, és ki tudja, mire költi el helyette a pénzt.

Ha valaki a mai napig azzal turnézza végig a cselédsajtót, hogy Fidesz-alapítóként nem szívleli Orbán Viktort, az nem egyéniség, hanem egy öntelt szardarab. Ha meg nemcsak a kormányt akarja leváltani, hanem a pilisi szívcsakrával szinkronban dobbanva, alkotmányozó nemzetgyűlést összehívva akarja meggyógyítani a nemzetet, akkor személyiségzavaros elmebeteg is.

De legalább csoda történt: a Momentum ifjú titanillái szerint sem való minden tartalom a gyerek füleknek. Ez azért csoda, mert legalább idáig eljutottak. Apró kis légypiszok a jövőbe nyíló ablakon, hogy számukra nem az LMBTQpropaganda okoz problémát, hanem a Fidesz reklámszpotjai, amit a nekik levelet író nagymamák szerint Orbán a mesék előtt vetít le a Youtubeon. Még egy légypiszok: a gyerekműsoroknál még a Youtubeon sincs reklám. Megint az a kérdés, hogy tudatosan hazudnak, vagy tényleg ennyire ostobák?

A második félidőben Lakatos Péter fitnessguruéletmódtanácsadó csatlakozott a srácokhoz, hogy elmesélje: aki keveset eszik, az kevésbé hízik meg. De persze ennél sokkal többet és alaposabban megtudhattunk arról, hogy ha örökké nem is élhetünk, de öregkorunkban is lehetünk egészségesek, mozgékonyak, sportosak, de legalábbis önellátóak. Ami azt jelenti, hogy mindennapi tevékenységeinkben, az életben maradásunkban nem vagyunk kiszolgáltatva sem a rokonainknak, sem a társadalomnak. Szó eset a magyar társadalom általános egészségi állapotáról és arról is, hogy bár valóban aljas módon manipulálnak minket az élelmiszeripari cégek, de akkor is az egyéni felelősség a lényeg. Akár a mérnökök által kikísérletezett, ízfokozókkal és adalékokkal felturbózott junk foodról, akár a szomszéd Józsi bácsi által egyedül főzött pálinkának válunk a rabjává, mindkét esetben mi magunk vagyunk a felelősek.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture