A francia katonák fogják megmenteni a világot? – Bayer Zsolt a Politikai Hobbistában 2021.05.20.

A francia katonák fogják megmenteni a világot? - Bayer Zsolt a Politikai Hobbistában

A francia katonák fogják megmenteni a világot? - Bayer Zsolt a Politikai Hobbistában

Láttátok már Sárosdi Lillát Gyurcsányt játszani? A Politikai Hobbistában ez a rettenet is megtekinthető. Ahogy az is, hogy hogyan bűvöli igazsággá a hazugságot a haladó baloldal, hogyan lesz a terroristából békevallású hibbant, az elhanyagolt dzsuvából méhlegelő, a féhérgyűlölő rasszizmusból antirasszizmus és a többi. Top 5 hazugság a kortárs baloldaltól.
Ha már hazudozás, akkor érdemes megnézni, hogy mit nyilatkozott eredetileg az osztrák illetékes a kínai és orosz vakcinálásról. Nem, nem azt, amit a balos sajtó a hiperpasszív némettudásával fordított belőle. Nem a keleti vakcinákkal oltott magyarok beutazását tiltották meg, hanem a külföldön oltott osztrák állampolgároknak nem adnak osztrák oltási igazolást.
A második félidőben Bayer Zsolt csatlakozott a Hobbistához, mert – ahogy tréfásan fogalmazott – vendégként is kiválóan tudja csillogtatni lenyűgöző intellektusát. A társalgás persze nem ragadt le a viccelődésnél, az Európa sötét jövőjében apró fénysugárként felcsillanó francia katonák levelei, a rossz, már megbánt mondatok és a méhnyakrákszűrésre vágyakozó, méhhel nem rendelkező transznok is szóba kerültek, hogy a végén kiderüljön, ha a baloldaliak nem lennének ennyire örültek, akkor Bayer csak olvasna és vadászna, nem pedig írna és politizálna.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture