Álhírgyártás és a valóság átnevezése – Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal 2021.05.21.

Álhírgyártás és a valóság átnevezése - Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal

Álhírgyártás és a valóság átnevezése - Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal

Semmi sem az, aminek látszik. Legalábbis a posztmodern gondolkodás szerint. Ezt a gondolkodást tette magáévá a fővárosi baloldal is, amikor egy elhanyagolt, gazos területre kaszálás/fűnyírás helyett kitettek egy táblát: “Nem gaz, méhlegelő”. Mivel a Politikai Hobbista csapata igazi jóeNberekből áll, meg hát a cserkész ahol tud, segít, ezért számos további ötlettel szolgálnak Budapest és a kerületek kiváló vezetése számára. Nevezzünk át, amit csak lehet; a záptojás mostantól szalmonellalegelő, és így tovább…
Magyarországon is aktív a digitális antifa, vagyis a baloldali médiának azon “szürkezónája”, ahol néha valós, néha álprofilok hergelik a közösségi médiában a népet olyan szívhez szóló kamusztorikkal, amelyeket a hivatalos, formális sajtó nem mer megírni, mert valamennyi hitelességet azért muszáj megőriznie. A Facebook viszont mindent elbír: név, helyszín és bármilyen ellenőrizhető konkrétum nélkül, egy ismeretlen, szerencsétlen ember, akit valamilyen égbekiáltó igazságtalan ért, akivel galádul bántak valahol. Mindig az állam, a kormány a hibás… mit hibás, gyilkos és embertelen. A posztoló pedig a hős, aki az életével játszik, amiért meg meri írni… a nagy semmit. Az ordas kamut.
Ez emancipáció kiharcolta, hogy a hadseregben is szolgálhassanak nők, a férfiakkal teljesen egyenlő elbírálás szerint, azonos körülmények között. Most azonban felháborodtak a progresszívek: micsoda dolog az, hogy az elitalakulatban szolgáló nőknek ugyanolyan kemény fizikai feladatokat kell teljesíteni a kiképzés során, mint a férfiaknak. De szerencsére már nem sokáig, legalábbis Amerikában nem. Míg a szovjet haderő továbbra is úgy toboroz, hogy vért és verejtéket ígér, de ha megfelelsz, faszagyerek lesz belőled, addig az amerikai hadsereg már egy kedves rajzfilmben ábrázolja a leszbikus házaspárt, akiknek az örökbefogadott kislánya büszke katona lesz, anélkül, hogy egy pillanatig is össze kellene sároznia magát.
A második félidőben Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny főszervezője ült be a vendégfotelbe. Természetesen szó esett Valter Attiláról is, aki a magyar biciklisportban elsőként, napokon át vezette a Giro d’Italia versenyt, és viselhette az ezzel járó rózsaszín trikót. Idén a Giro-val egyidőben zajlott a magyar körverseny is, de ettől még itt volt számos rangos nemzetközi versenyző, a nézettség is többszörösére nőtt, és még az is lehet, hogy nemzetközi bringás versenysorozatokban kategóriát lépünk, és a Tour de Hongrie jövőre már a legrangosabb, kiemelt versenyek után következő World Tour szériába kerülhet.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture