Élő adásban égette le magát ocsmány hazugságával a momentumos Orosz Anna, aki cserében megsértődött és áldozatpózba vágta magát (Karantén-vlog) 2021.03.12.

Élő adásban égette le magát ocsmány hazugságával a momentumos Orosz Anna, aki cserében megsértődött és áldozatpózba vágta magát (Karantén-vlog)

Élő adásban égette le magát ocsmány hazugságával a momentumos Orosz Anna, aki cserében megsértődött és áldozatpózba vágta magát (Karantén-vlog)

Újabb szintet lépett az ellenzéki halálkampány és hergelés ezen a héten, hiszen Gyurcsány ifjú munkásőrei is csatasorba léptek egy rendkívül kreatív dudálós akció keretében, valamint Tordai Bence és Orosz Anna is kitett magáért, akiknek a jobboldalisággal nem vádolható ATV műsorvezetői forrasztották torkukra a szót. Tordai balféknek nevezte a kormányt, szerinte kiderült, hogy a tíz év kormányzás tényleg egy csődtömeg volt, míg Orosz Anna, Újbuda momentumos alpolgármestere szerint egyre kisebb a bizalom az emberekben a kormány és a vakcinák iránt, ezt azonban az ATV két műsorvezetője tényekkel cáfolta. Ez persze lepergett Oroszról, aki áldozatpózba vágta magát, és azt is letagadta, hogy az ellenzék csinál politikai ügyet a vakcinakérdésből. A mai Karanténban bemutatjuk nektek a tárnoki DK-s háziorvost, aki a kínai vakcina ellen riogat, és akit a Pesti Riporter Tárnokon kérdezett meg álláspontjáról és uszító posztjairól. Érdemes lesz megnézni mai adásunkat, hiszen bemutatjuk nektek a kisemberekért mindig krokodilkönnyeket hullató, szemforgató és kenetteljes Gy. Németh Erzsébetet, amint cinikus hangvételben mondja ki, akinek Karácsonyék inkasszózták a bértámogatását, az bizony így járt. Ennyit a baloldali segítségről, látható, hogy mire számíthatnak a “kisemberek”. Végül Fekete-Győr András is helyet kapott a mai Karanténban, aki hónapokat készült a nagy programra, azonban két percen belül zavarba hozták, hiszen a családtámogatásokról csak hebegni tudott egy sort, konkrétumra nem volt képes. Egy dolog bizonyos, a jól működő családtámogatási rendszer sincsen biztonságban ezektől a kóklerektől, akik hosszú évek alatt nem voltak képesek a hergelésen és álhírek terjesztésén kívül mással előrukkolni. Nézzétek ma is a Karantént!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture