A kínai típusú kulturális forradalom nyugaton tombol, nem keleten – Politikai Hobbista Mészáros Zoltánnal 2021.05.02.

A kínai típusú kulturális forradalom nyugaton tombol, nem keleten - Politikai Hobbista Mészáros Zoltánnal

A kínai típusú kulturális forradalom nyugaton tombol, nem keleten - Politikai Hobbista Mészáros Zoltánnal

Fudantól félünk, de a nyugatért rajongunk, miközben a kínai kommunizmus legsötétebb tíz évét, a kulturális forradalmat éppen nyugaton, legfőképpen az amerikai egyetemeken tették a mindennapok részévé. A háttérben machináló arctalan Mao Ce Tungok biztatására felhergelt fiatalok lincselnek, kényszerítenek nyilvános önkritikára tanárokat és rúgatják ki őket, amiért nem osztják a kritikai faji-, gender– és egyéb neomarxista elméleteket.
Ha már Kína, akkor ki is mocskolja be a kommunizmus “nemes” eszméjét? A mércések szerint Kína, a Hobbista szerint viszont a mércések. Bár az eszme sosem volt nemes, de legalább (szavakban) a munkásokat képviselték, mára viszont a dologtalan és lusta emberek ideológiája lett, akik azt követelik, tartsa el őket az állam és a társadalom, mert nekik nincs kedvük fizetésért dolgozni.
A tegnap este lezajlott Oscar-díj átadója pedig akkora lóf**zburger volt, hogy nem is érdemes többet beszélni róla.
A második félidőben Mészáros Zoltán, a VeszprémFest tanácsadója vendégeskedett a stúdióban, hogy elmesélje, mi várható a nyáron fesztiválügyben. Az biztos, hogy a nagy, nemzetközi sztárok nem rajtunk múlnak, mert ha Franciaország és Németország képtelen nyitni, akkor egy darab magyarországi fellépésért nem repülik át az óceánt, viszont várhatóan augusztusban mi már, ha kisebb léptékben is, de fesztiválozhatunk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture