“B.zik, uberb.zik, b.zis” – Uj Péter újabb levele landolt A Riporternél, a 444 főszerkesztője nemcsak antiszemita, hanem homofób is 2021.05.01.

“B.zik, uberb.zik, b.zis” - Uj Péter újabb levele landolt A Riporternél, a 444 főszerkesztője nemcsak antiszemita, hanem homofób is

“B.zik, uberb.zik, b.zis” - Uj Péter újabb levele landolt A Riporternél, a 444 főszerkesztője nemcsak antiszemita, hanem homofób is

Uj Péter még az Index főszerkesztőjeként több üzenetet is írt olyan tárggyal, hogy “b.zik” “az uberb.zik” illetve “legközelebb róluk legyen b.zis animáció.” Az Index egykori első embere szerint a Critical Mass biciklis demonstráció résztvevői “b.zik”. Emellett Uj a rendkívül feszült  helyzetet eredményező olaszliszkai lincselés után két nappal kollégáinak küldött levelében b.zizott, illetve cigányozott.

Ugyancsak A Riporter hozta nyilvánosságra korábban azokat az e-maileket, amelyekben Uj vállalhatatlanul zsidózik. Nem ő az egyetlen ilyen a mai 444 szerkesztőségében. A műsorból kiderül, miképp listázták a liberális propagandisták a zsidókat.

Emellett szó esik az antiszemitizmus hazai helyzetéről, az Egyesült Államokban pusztító BDS-mozgalomról és a Jeruzsálemi nyilatkozatról.

A stúdióban  Bohár Dániel Kulifai Mátéval, a Hetek lapszerkesztőjével beszélgetett.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture