Strómanokkal vitette el a balhét az ellenzék borsodi jelöltje

Strómanokkal vitette el a balhét az ellenzék borsodi jelöltje

Strómanokkal vitette el a balhét az ellenzék borsodi jelöltje

Strómanokkal vitette el a balhét az ellenzék borsodi jelöltje

A jobbikos Bíró László nem fizette ki saját munkavállalóit, inkább átjátszotta strómanoknak a cégét, akik be is döntötték azt. A Riporter kiderítette, hogy az ellenzék borsodi jelöltje milyen “professzionális csapatra” bízta vállalkozását.

A jobbikos Bíró László a baloldali ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje korábban több antiszemita kijelentést tett a közösségi oldalán. Budapestet például judapestnek, az izraeli turistákat pedig tetűcsúszdásoknak nevezte. Néhány éve a baloldali pártok többször is tüntettek a jobbikos politikusok antiszemita kijelentései miatt, azonban Gyurcsányék most nyeltek egy nagyot és a hatalom, illetve a pénz érdekében közösen beálltak Bíró mögé.

A baloldal közös jelöltje nemcsak emiatt vállalhatatlan. Bíró cége 2014 és 2016 között a Hegyalja Mix Szociális Szövetkezet volt, amely egy pályázaton elnyert 50 millió forint állami támogatást. A pénz munkahelyteremtésre és a munkavállalók képzésére érkezett, ehelyett Bíró László átjátszotta a céget egy bizonyos Móczár Jánosnak. Az új ügyvezetőnek egyetlen feladata volt, bedönteni a vállalkozást, ami sikeresen meg is történt. A Riporter felkereste Móczárt, azonban sajnálatos módon a volt cégvezető egy éve életét vesztette. Oknyomozó műsorunk nem állt meg itt, ugyanis utánajárt a Hegyalja Mix volt felügyelőbizottsági tagjainak is, akik a nagykátai, illetve tápióbicskei tanyavilágba vannak bejelentve, ketten egy romhalmazba.

Bíró László az A Riporter kérdéseire mindent tagadott.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture