A Momentum új példaképe az erdélyi magyar politikai elitet kivéreztető, korrupcióval vádolt román ügyésznő (Karantén-vlog) 2021.04.02.

A Momentum új példaképe az erdélyi magyar politikai elitet kivéreztető, korrupcióval vádolt román ügyésznő (Karantén-vlog)

A Momentum új példaképe az erdélyi magyar politikai elitet kivéreztető, korrupcióval vádolt román ügyésznő (Karantén-vlog)

A járvány még nem ereszti a világot, ahogy Magyarországot sem, azonban az átoltottság egyre nő hazánkban, így a baloldal az utolsó pillanatokat használja ki a pánikkeltésre, hergelésre és az álhírek terjesztésére. Ebben természetesen oroszlánrészt vállal Gyurcsány DK-ja, akik képesek arról beszélni, hogy ezrek halálát lehetett volna megelőzni, ha az ő kezükben van az irányítás. A halálkampányt ördögi szintre süllyesztő gyurcsányista szekta csak azt felejti el, hogy egymás után halnak meg olyan DK-s politikusok és szimpatizánsok, akik maszk nélkül találkoztak Dobrev Klárával, valamint visszautasították a keleti vakcinákat, melyek megmenthették volna az életüket. Gyurcsányékhoz képest szinte kismiska az a Tóth Bertalan, aki az MSZP elnökeként csupán kenetteljes hazugságokra képes, de hamis, ám gyér gondolatait szétszórja a szél. Nem így áll a helyzet a Momentummal, akik képesek voltak megint olyan példaképet választani, aki nemzetünknek inkább kárára van, mint hasznára. Laura Codruta Kövesi, aki csak volt férje nevét felvéve kötődik a magyarsághoz, vélhetően csak szavakban elkötelezett a korrupció ellen, sokkal fontosabb neki a skalpszerzés, ezen kívül őt magát is korrupcióval vádolták és vádolják. A hatalmas viharokat kavaró pályafutása során rengeteg erdélyi magyar politikust vont vád alá – többségében koholt vádak alapján – így tulajdonképpen kivéreztette a magyar politikai elitet Erdélyben. Kövesi jelenleg az Európai Ügyészség feje, aki 2020-ban már jelezte, hogy akár Magyarországon is vizsgálódhat. Ilyenek tehát az igazán jó barátok, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a Momentum ismét a saját nemzete ellen sorakozna fel. A mai Karanténban természetesen megemlítjük az Orbán-Salvini-Morawieczki hármas tárgyalását is, hiszen Európa reneszánsza kontinensünk egyik utolsó esélye. Nézzétek a Karantént ti is!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture