Ungváry és V. Naszályi így nácizza a magyarokat a német köztévében! – Kovács Zoltán erre is válaszolt a Pesti Riporterben

Kovács Zoltán államtitkár a Deutsche Welle kettős mércéjéről, Fodor Gábor az ellenzéki összefogásról

Kovács Zoltán államtitkár a Deutsche Welle kettős mércéjéről, Fodor Gábor az ellenzéki összefogásról

Elkészítettük a Deutsche Welle, azaz német köztévé a magyar kormányt és a többségi választópolgárokat gyakorlatilag náci rezsim kiépítésével és támogatásával vádoló riportjának magyar szinkronját, amelyet a Pesti Riporter csütörtöki adásában játszottunk le. Budavár baloldali polgármesterétől és a máskor amúgy SS-romantikában égő Ungváry Krisztián történésztől szerettük volna megkérdezni: a német megszállás alatt szétlőtt budai várnegyed helyreállításából és a kommunisták által meggyalázott Kossuth tér rekonstrukciójából hogy sikerült azt a következtetést levonniuk a német tévénézők előtt, hogy nemzetiszocialista reastauráció megy végbe Magyarországon? Ám a szájhősök nem álltak a Pesti TV kamerája elé. Megszólalt viszont Kovács Zoltán, a kormány kommunikációs államtitkára, aki szerint a Deutsche Welle hazugságai egyenesen Magyarország szuverenitását sértik.

Fodor Gáborral, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítójával az ellenzéki összefogás jelenségét vettük górcső alá. A Magyar Liberális Párt korábbi elnöke kifejtette véleményét arról, hogy maradt-e az ellenzéki oldalon a liberális értékrendből, és szóba került Szabó Tímea 2018-as kijelentése is, amikor Fodor Gábort az ellenzéki összefogás élősködőjének nevezte.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture