Miért nem mond le Niedermüller? – Politikai Hobbista Bajkai Istvánnal 2021.03.04.

Miért nem mond le Niedermüller? - Politikai Hobbista Bajkai Istvánnal

Miért nem mond le Niedermüller? - Politikai Hobbista Bajkai Istvánnal

Tegnap este egy bomba robbant a Jobbik parlamenti irodájában. De hamar kiderült, hogy szerencsére sem az ISIS-nek, sem a szürke farkasoknak nincs hozzá köze. Maximum Fekete-Győr Andrásnak, aki játékboltban is kapható.
Egy másik kisfiú, Karácsony Gergely is szóba került, aki a változatosság kedvéért pénzt követel.
A Hobbista csapata viszont annyira kreatív, hogy mindezt zenei kísérettel is elő tudta adni, amivel valószínűleg sikerült a főpolgármesternek is ötleteket adni…
Ami viszont kevésbé vicces, hogy Nyugat-Európa után sajnos minket is telibe kapott a koronavírus járvány harmadik hulláma, és emiatt jövő héttel szigorú korlátozásokat kell ismét bevezetni. Az erre adott politikusi reakciók egy része egészen elképesztő, de talán közülük is kiemelkedik Szabó Tímeáé. Hogy mi jutott eszébe a járványról? Természetesen a stadionok.
A második félidőben Bajkai István országgyűlési képviselő volt a Hobbista vendége, akivel elsősorban a zeneiskolás gyerekeket kirúgó VII. kerületi polgármester, Niedermmüller Péter viselt dolgairól esett szó. Arról, hogy az orra elott zajló Bitcoin bányászatról vajon hogyhogy nem tudott, és hogy miért fizet közel 100 milliós tanácsadói díjat a bunvádi eljárás alatt lévő DK-s ügyvédnek, Czeglédy Csabának.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture