A takaréklángelmék lázadása: az italboltba menekülő Gurmai Zita mentális állapota a “nagy futás” óta sem tisztult (Karantén-vlog) 2021.02.26.

A takaréklángelmék lázadása: az italboltba menekülő Gurmai Zita mentális állapota a "nagy futás" óta sem tisztult (Karantén-vlog)

A takaréklángelmék lázadása: az italboltba menekülő Gurmai Zita mentális állapota a "nagy futás" óta sem tisztult (Karantén-vlog)

Elképesztő felvételt kaptunk, melyben Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely táltosa még a megboldogult Klubrádióban értekezik teljes nyugalommal arról, hogy semmilyen gond nincs azzal, ha az ellenzék a járványt felhasználja kicsinyes politikai haszonszerzésre. Márki-Zay szerint ugyanis ha egyszer szigorításról beszélnek, majd lazításról, az simán belefér, elvégre egy cél van: a hatalom megszerzése. A Karantén ezen kívül megemlékezett a kommunizmus áldozatairól, akiknek emléknapja február 25-én volt, mi pedig szeretnénk, ha az újkommunisták örökre elkerülnék hazánkat, mert a magyarok és a világ is eleget látott belőlük már. Hihetetlenül erős volt most is a mezőny, hiszen Fegyőr siránkozása már önmagában megér egy misét, azonban a tetteit elvileg mindig vállaló vállaltlan Momóvezér mellett teret engedtünk Arató Gergelynek is, a DK vakcinakirályának, aki ismét megpróbált hisztériát kelteni, és az sem számított, hogy az orrára koppintottak. Elvégre ilyen az igazi kommunista, nem gondolkodik, csak megy előre, a vörös köd pedig utat mutat számára. Aki megnézi a Karantént, együtt morfondírozhat velünk arról, hogy Gurmai Zita vajon mit akarhatott mondani a másik takaréklángelmével, Korózs Lajossal tartott közös sajtótájékoztatóján. Felmerült a gyanú, hogy valami komolyabb mentális zavar keletkezhetett a gépezetben, de rátok bízzuk a megoldást, mi tanácstalanok vagyunk. Természetesen megemlékeztünk Jakab Péter balesetéről, ahol szerencsére személyi sérülés nem történt, azonban az uszító Jobbik-vezér amellett, hogy ránk küldte a trolljait, azt is eltitkolta, hogy a kocsiját a néppártosodás alapkövetelményeinek nem feltétlenül megfelelő Hajnády Kristóf, újnyilas vezette, aki korábban a győzelem jelét mutatta Auschwitzban. Nézzétek meg velünk a Karantént!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture