Ne legyél már ennyire fehér! – Politikai Hobbista Rákász Bélával 2021.02.23.

Ne legyél már ennyire fehér! - Politikai Hobbista Rákász Bélával

Ne legyél már ennyire fehér! - Politikai Hobbista Rákász Bélával

A világuniverzum megmenekült. Fekete-Győr András lesz a Momentum miniszterelnök-jelöltje. És ÚJ emberekkel szeretne ÚJ Magyarországot építeni csak éppen Gyurcsány Ferenc 2006-os szlogenjeivel. A kommunista nem vész el, csak átalakul- mondhatnánk erre és mondjuk is. A baloldalon ahogy 2006-ban, ugyanúgy 2021-ben is Gyurcsány Ferenc beszél, csak délután 4 óra után már Fegyőr hangján, mert Ferié olyankor már túl kásás.
A saját bevallása szerint kizárólag sampont és tusfürdőt (tehát fogkrémet és dezodort nem) használó, cukormázas politikus után egy tömény cukorból álló üdítőital, a Coca-Cola került szóba. Pontosabban maga a cég, amely abban segít az alkalmazottainak, hogy kevésbé legyenek fehérek. A Hobbista szerint tömény rasszizmus, amit a Coca-Cola az arcunkba tol, és azt is elmagyarázza, hogyan küzdhetünk az ilyen és hasonló multicégek agymosása ellen.
A második félidőben Rákász Béla, örökifjú DJ és showman volt a vendég, akinek édesapja bár idealista és hithű kommunista volt, de a gyakorlati életbe, az éjszakai szórakozás világába kikerülő ifjonc korán rájött a rendszer hazugságaira. Azóta csak egyre intenzívebben politizál, a Fidesz számos vezetőjét még egyetemista korukból ismeri, amikor még az általa játszott zenékre táncoltak – ráadásul akkor még lassúztak is…

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture