A Riporter: Nem csak Hiesz György, de a felesége, sőt háziorvosa felesége is soron kívül szerzett magának vakcinát, miként az oltás ellen ellen agitáló Falus is 2021.01.31.

Ahogy várható volt: egy balos politikus oltatta be magát először illegálisan a koronavírus ellen

Ahogy várható volt: egy balos politikus oltatta be magát először illegálisan a koronavírus ellen

#Ariporter mai adásában látható Bohár Dániel teljes interjúkísérlete a magát soron kívül beoltató Hiesz György gyöngyösi polgármesterrel, illetve annak háziorvosával, aki a kérdésekre bevallotta, hogy Hiesz felesége, sőt, még az ő neje is lemutyizta magának a vakcinát! Bohár Dani megkérdezte a jogtalan beelőzésről az utca emberét is Gyöngyösön, s többen nagyon indulatosan értékelték a történteket.
A Riporter emellett lebuktatta Falus Ferencet, a Gyurcsány-klán régi emberét, volt tisztifőorvost, aki úgy kapta meg az oltást, hogy korábban ellene hergelt és egyáltalán nem dolgozik aktív orvosként. Ezután Bohár Dániel megkérdezte Szlávik Jánost, a dél-pesti “frontkórház” infektológus főorvosát az oltások megbízhatóságáról és az oltási rend betartásának fontosságáról. És még az úgynevezett Omninvest-botrányt is felelelevenítették, amelyben a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején a madárinfluenza ellenni védőoltásra szánt milliárdokat csatromázták ki saját maguknak az elvtársak.
Ezek után a #PestiTV stúdiójában Bohár Dániel Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával beszélgetett a kádárista tempóról és az ország védekezéséről a járvány ellen.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture