Donáth Anna álságosan a határon túli magyarok mellett szólalt fel az EP-ben, miközben párttársa Sopronban a kárpátaljai magyarok ellen hangolt (Karantén-vlog) 2020.12.18.

Donáth Anna álságosan a határon túli magyarok mellett szólalt fel az EP-ben, miközben párttársa Sopronban a kárpátaljai magyarok ellen hangolt (Karantén-vlog)

Donáth Anna álságosan a határon túli magyarok mellett szólalt fel az EP-ben, miközben párttársa Sopronban a kárpátaljai magyarok ellen hangolt (Karantén-vlog)

Újabb hét telt el és újabb jelzőket próbálunk kitalálni a magyar baloldalra, akik egyre nyíltabban, egyre szégyentelenebbül hazudnak az arcunkba, beszélnek erkölcsről, munkáról, miközben mindkettőnek híján vannak. Az e heti Karantén ismét görbe tükröt mutatott a hazai ellenzéknek, kezdve Donáth Annával, aki az Európai Parlamentben most a határon túli magyarok és a romák érdekében szólalt fel, és képes volt kijelenteni, hogy Momentumnak milyen fontosak a külhoni magyarok. Friss hírként cáfolta ezt a párt soproni elnöke, aki a kárpátaljai magyarokat gyalázta és persze a kormányt, hiszen szerinte a határon túli magyar testvéreink segítése okozza a magyargyűlöletet az ukránoknál és a románoknál. Adásunkban nem mehettünk el szó nélkül Gyurcsány Ferenc újabb performansza mellett sem, hiszen a szemkilövető pár perc alatt mindösszesen négyszer verte le bolsevik hevületi parlamenti beszédében a saját mikrofonját, azt pedig, hogy mit mondott, valójában nem is érdekes meghallgatni, hiszen a szokásos elegyet találhatjuk benne: fenyegetést és mézesmadzagot. Újra megvillant Hadházy Ákos is, aki most Szekszárdon bonyolódott bele a saját pókemberi hálójába, ahol illetéktelenül akart bejutni a járványkórházba. Talán túl sok volt, vagy inkább túl kevés a Xanax? Az önlejárató, baloldali korrupciót figyelmen kívül hagyó politikus ismét leégette magát, ahogy tette azt Tordai Bence is az Országgyűlésben. Természetesen ismét a járványhelyzet volt a téma, ahol a szélsőbaloldali törpepárt egyik vezetője Orbán Viktor hibájának rótta fel szinte a járvány kirobbanását is. Aki velünk tart annak jut egy undorító Vadai Ágnes-féle kitörés is, de ezt szigorúan étkezés után javasolt megnézni. Nézzétek meg videónkat!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture