A riporter: Elcsíptük Draskovics Tibort a mutyizás közben besült BKV-busztender miatt, de Gyurcsány volt főembere csak fenyegetőzésre volt képes 2020.12.07.

Draskovics Tibort is kérdőre vonta a BKV-mutyi miatt A riporter

Draskovics Tibort is kérdőre vonta a BKV-mutyi miatt A riporter

A Budapesti Közlekedési Központ igazgatósági elnöke korábban Gyurcsány Ferenc pénzügy-, majd igazságügyi minisztere volt. A 2019-es baloldali budapesti győzelem után természetesen ő is egyből magas pozíciót kapott Karácsony Gergely főpolgármestertől. Draskovics nagy ívben kerüli a nyilvánosságot, A riportnek azonban sikerült elcsípnie egy budai pékségnél, de csak fenyegetőzésre futotta Gyurcsány bizalmasától. A műsorban megszólal Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes, leleplező dokumentumot mutat meg Fürjes Balázs, a főváros fejlesztésért felelős kormánybiztos, hozzászól Hollik István, Wintermantel Zsolt és Lehoczki Ádám fideszes politikus, továbbá Deák Dániel, a XXI. Századi Intézet elemzője. A nyilvánvaló baloldali visszaélésről és a visszatérő Hagyó-korszakról a stúdióban Bohár Dániel Láng Zsolttal, a Fidesz-KDNP budapesti frakció vezetőjével beszélgetett.

A Karácsony Gergely vezette főváros egy olyan cégtől akart buszokat bérelni, amely egyáltalán nem rendelkezik járművekkel, a pályázat kiírásakor még nem is létezett, illetve offshore hátterű, a tulajdonosok mögött pedig a szocialista oligarcha Leisztinger Tamás tűnik fel. Nem csoda, hogy az oknyomozás során az egyik érintett cégnél sem találtunk – nemhogy buszokat – de még embereket sem. Leisztinger egyébként korábban Karácsony helyettesének, az MSZP-s Tüttő Katának volt az élettársa, tehát a biznisz kiindulópontja akár ez is lehetett. A több száz milliós mutyiról, az új buszok nélkül maradt budapestiekről A riporter megkérdezte volna Karácsony Gergelyt és Tüttő Katát is, azonban a kampány idején átláthatóságot hirdető városvezetők menekültek az interjú elől.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture