Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter vitája – A riporter 2020.10.26

Karácsony Gergely lenne az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje - stúdió

Karácsony Gergely lenne az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje - stúdió

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyi polgármester volt a vasárnap esti Riporter vendége a Pesti TV stúdiójában.
 
Hadházy Ákos a Facebookon korrupciós ügyekkel hozta kapcsolatba a borsodi baloldali Bíró Lászlót. Márki-Zay Péter nyílt levelében Bíró Lászlóról elmondta, hogy távoli rokona és megilleti az ártatlanság védelme.
 
Bohár Dániel megkérte Hadházy Ákost, hogy mondja el, milyen bizonyítékokat talált. Válaszul a független politikus olyan témákat próbált felhozni, amivel rossz fényben tüntetheti fel a jelenlegi kormányt.
 
A facebook bejegyzésében azt írta, Bíró László korrupciós ügyei nem megbocsáthatok, míg a műsorban szembe ment saját elveivel és már nem is tűnt annyira rossznak a Jobbikos jelölt.
Márki-Zay Péter a műsorban megjegyezte, sok mindennel egyetért, azzal is hogy a korrupcióhoz zéró tolerancia kell!
„Ugyan egyik porcikája sem kívánja, de lenne miniszterelnök jelölt.” – került elő a téma és merült fel az a kérdés, ki lenne a jobb jelölt, Karácsony Gergely vagy Márki-Zay Péter. Ahol saját bevallása szerint ő az előválasztások után, be fog állni a mögé, aki megnyeri azt. Szóba került még az is, hogy Hadházy Ákos megsértődött-e azokra az ellenzéki politikusokra, akik nem mentek el az október 23.-ai tüntetésre. Erre a kérdésre sem kaptunk igazi választ, egészen más felé terelte el a témát.
 
Bohár Dániel elmondta, hogy a Pesti TV zászlajára tűzte, hogy minden hangot meghallgat, a tévé összes dolgozója szerint ma Magyarországon az a legnagyobb értek, hogy mindenki elmondhatja a véleményét.
 
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture