Varga Judit a Bögre klubban: Kapcsoljuk ki néha a telefont, ne szippantson be a buborék! 2020.10.16.

Bögre Klub-Varga Judit

Bögre Klub-Varga Judit

A Facebook és a Google ma megkerülhetetlen, nem az a baj, hogy használjuk őket, hanem az, hogy a technológia ural minket és nem mi azt – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter Ferkó Dánielnek a Bögre klubban, arra a kérdésre, hogy miért is állt bele a “digitális szabadságharcba”.

Szóba került a műsorban az is, hogy baj-e, hogy sok fiatal külföldre vágyik.

– Egyáltalán nem, én minden fiatalt elküldenék világot látni, mint a céhmester annak idején a legényeket. Persze azzal, hogy azután jöjjenek haza, hiszen egy magyarnak született ember sosem tud külföldivé válni, inkább világlátottan próbálja meg az országot jobbá tenni

– érvelt Varga Judit, megjegyezve, hogy természetes, ha a fiatalok szabadelvűek, kételkednek és vitatkoznak. Elárulta azt is, ő az utolsó pillanatban tért haza férjével a kilenc éves brüsszeli kiküldetésből, hiszen az akkor kilencéves nagyfia még épp be tudott illeszkedni a magyar nevelésbe.

A Bögrében rögtön le akarta igazolni a Fiesta zenekarba Varga Juditot Knapik Tamás, aki pénteken a műsor zenei házigazdája volt, mondván, hogy imádni való a hangja. – Nem sokat foglalkozom a politikával, nem így képzeletem el, amikor szóltak, hogy egy miniszterrel fogok zenéket válogatni – mondta Knapik, aki Enrique Iglasias-szal el is találta Varga Judit ízlését.

Ébredjen velünk! Bögre klub – a látókörtágító zenés kávészeánsz minden hétköznap reggel fél héttől kilencig aa PestiTV-n! Az adás bárhol az országban egy egyszerű, kisméretű digitális antennával fogható, illetve elérhető a legtöbb szolgáltató alapcsomagjában, és még műholdról is. A műsorok röviddel az adás után a pestitv.pestisracok.hu oldalon nézhetőek vissza! (+ egy trükk digiseknek, amíg nem lesz ott is elérhető a PestiTV: a digitális antenna mellé célszerű egy olcsó set-top-boxot, vagy egy “antenna-kábeltévé közösítőeszközt is beszerezni, vagy egy régit újra bevetni, így egy gombnyomással átválthatnak az antennás vételre.)
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture