A rongyrázás tudománya TikTokon, avagy hogyan rontsd el fiatalok életét a luxus életeddel – Ki ette meg a misszionáriust?

A rongyrázás tudománya TikTokon, avagy hogyan rontsd el fiatalok életét a luxus életeddel - Ki ette meg a misszionáriust?

A rongyrázás tudománya TikTokon, avagy hogyan rontsd el fiatalok életét a luxus életeddel - Ki ette meg a misszionáriust?

A Ki ette meg a misszionáriust? legújabb adásában Zelenka Dóra és vendégei, Talabér Krisztián és Bálint Botond első körben Zsebibaba legújabb, ezúttal zenei karrierjét vették górcső alá. A hírhedt tini pornós ugyanis egy videoklippel debütált a napokban, zeneileg azonban értékelhetetlen a produkció. Mi áll vajon a háttérben? Ezt követően szó esett arról, hogy vannak még olyan szülők, akik a normalitásra tanítják gyermeküket, akik már egészen kicsi korban tisztában vannak a férfiak és nők közötti különbségekkel. A műsorban fontos szerepet kapott ezúttal (is) az egyik legnépszerűbb magyar influenszerWhisper Ton is, aki ezúttal fényűző életével büszkélkedett egy videóban.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture