A Momentum gumigerince ismét meghajolt – a pénz nagy úr 2022.05.03.

A Momentum gumigerince ismét meghajolt - a pénz nagy úr

A Momentum gumigerince ismét meghajolt - a pénz nagy úr

A Momentum korábban azzal fenyegette meg az országot, hogy nem teszik le az esküt, azonban kiderült, hogy akkor a képviselői fizetést sem vehetik fel. Mivel a párt igényt tart az adófizetők pénzére, így nem volt más választásuk. Letették az esküt, de utána főnöküket, Gyurcsány Ferencet követve kivonultak a teremből.
A Momentum ifjainak leghatározottabb tagja, Hadházy Ákos nem volt hajlandó letenni az esküt, amivel gyakorlatilag szembeköpte a szavazóit, majd szervezett egy gigatüntetést, aminek ő volt az egyetlen résztvevője.
Mialatt a bukott ellenzék még mélyebbre ásta magát a közéletben, a 444 forgatott egy videót a csalódott egyetemistákról, amiben az egyik hölgy elárulta: Magyarország nem előre megy, hanem hátra, mivel nálunk még büntetik a kábítószerek használatát.
Az adás második felében szóba került a nyugati világ egyik legfelkapottabb botránya, a Libs of TikTok. Egy twitter-felhasználó ellen valóságos hajtóvadászat indult, amikor megosztotta néhány liberális amúgy PUBLIKUS videóját. A megosztott videókkal egy probléma volt: bemutatták a valóságot, a globalista elit pedig ezt nem nézi jó szemmel. De mi lesz most, hogy Elon Musk megvette a Twittert? Lesz érdemi változás a digitális véleménydiktatúra terén?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture