Eszkalálódhat az orosz-ukrán háború a német fegyverszállítások miatt és félnek a kárpátaljai magyarok is 2022.04.27.

Eszkalálódhat az orosz-ukrán háború a német fegyverszállítások miatt és félnek a kárpátaljai magyarok is

Eszkalálódhat az orosz-ukrán háború a német fegyverszállítások miatt és félnek a kárpátaljai magyarok is

Az USA és a Zöldpárt nyomására Olaf Scholz német kancellár támadófegyvereket szállít Ukrajnának. Az 50 darab „Gepard” típusú légelhárító páncélos bevetése még hetekbe telhet, ám ezt Oroszország ellenséges lépésnek tekinti. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint már a NATO harcol Oroszországgal. Moszkva ma Nagy-Britanniát is megfenyegette, hogy csapást mérhet rá, amiért növeli a fegyverszállításai intenzitását Kijevnek.

Ritó Szabolcs kollégánk elkísért egy segélyszállítmányt Kárpátaljára, és elmesélte tapasztalatait az ottani településeken, és hogy mennyire vannak megfélemlítve az ott élő magyarok. Minden ukrán tv-csatorna támadja Magyarországot, mivel nem küld fegyvereket. A katonakorú férfiakat a korrupt ukrán határőrök 5000 dollárért engedik ki az országból.

Szabó Gergő ott volt a Budapesti Közgyűlésen és forgatott egy riportot is. Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes élesen támadta kollégánkat, és a választási bukást a Fidesz kommunikációjára és a kormányközeli TV-k munkájára fogta. A baloldali politikusok megint lepropagandistázták stábunkat.

Hoppál Hunor izgalmas interjút készített HeinzChristian Stracheval, az Osztrák Szabadságpárt volt elnökével. Ennek részleteit el is mesélte a Pesti Riporter második blokkjában.

Kevesen tudják, ám a Magyar Nemzeti Bank nemcsak hazánk pénzügyeivel foglalkozik, hanem támogatja a kultúrát is. Erről mesélt a Pallas Athene könyvkiadó ügyvezető igazgatója, Cseh Katinka és Kalamár Beáta szerző. Sok szakkönyv egyetemistákat és topmenedzsereket céloz meg.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture