A baloldal megint veri a háborús dobokat, Czeglédy Csaba bukta a választást és újra bíróság elé állhat 2022.04.25.

A baloldal megint veri a háborús dobokat, Czeglédy Csaba bukta a választást és újra bíróság elé állhat

A baloldal megint veri a háborús dobokat, Czeglédy Csaba bukta a választást és újra bíróság elé állhat

Oroszország Ogyesszában, cirkálórakétákkal megsemmisítette az Ukrajnába érkezett nyugati fegyverszállítmányok egy részét. A Dombassrégióban az orosz Föderáció már több, mint 50 települést elfoglalt. Ezekben a városokban azonnal bevezették a rubelt és az iskolákban csak orosz nyelven szabad oktatni. Mariupolban az Azovstal gyárkomplexusban még mindig tartja magát 2500 ukrán katona és nem hajlandóak a megadásra.

A baloldal semmit sem változott a csúfosan elvesztett választás óta. Tordai Bence, Demeter Márta és más politikusok még mindig fegyvereket akarnak szállítani Ukrajnába, holott a magyar választók a békére és biztonságra voksoltak. Hende Csabával beszélgettünk erről a fenoménről és arról, hogy mi lesz Gyurcsány ügyvédjével, Czeglédy Csabával, aki akár sok év börtönt is kaphat költségvetési csalásért. Szóba kerültek Szombathely várható fejlesztései is.

A várakozásnak megfelelően Macron győzött a francia választásokon. Ő lesz most Európa új, erős embere? Milyen kapcsolatai lesznek Putyinnal? Milyen politikát fog folytatni Marine Le Pen, aki most kétmillióval több szavazatot kapott, mint az előző választásokon. Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Gát Ákos Bence Franciaország szakértővel.

A magyarok döntöttek a népszavazáson, még ha nem is volt érvényes. Nem kérünk a gender őrületből és nem akarjuk, hogy gyermekeinket kétes célú civil szervezetek és transzneműek „érzékenyítsék” erről Dr. Máté Zsuzsa, a Szent István Intézet igazgatója beszélt.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture