A DK kiskukaca és Marok Zsoltija védi Gyurcsányt 2022.04.22.

A DK kiskukaca és Marok Zsoltija védi Gyurcsányt

A DK kiskukaca és Marok Zsoltija védi Gyurcsányt

Már az ellenzéki szavazóknak is elegük van Gyurcsány Ferencből, aki szerintük igazán nyugdíjazhatná magát, de a DK marok Zsoltija és kiskukacaGréczy Zsolt megvédte a szektafőnökét, és kijelentette, ő a legjobb versenyző a váltóban – ezen hahotáztak Szarvas Szilveszterék a Pesti galeriben, de még csak nem is Gréczy véleményén, hanem előéletén és személyén. “A Parlamentben majd kéne mellé egy koronaőr, hogy véletlenül se nyúljon semmihez” – hangzott el a galeriben.

Ritkán értünk egyet Pottyondi Edinával, a Momentum korábbi csillogó szemű politikusával, most már influenszerrel, de ezúttal igen, hiszen kőkeményen kiosztotta Jakab Pétert. Erről beszéltek a Pesti galeri tagjai a műsorban, de Szarvas Szilveszterék gyorsan nyomatékosították, hogy Pottyondi végig hallgatott a kampányban, akkor még véletlenül sem bántotta szeretett Jakab Péterét. Persze, most Edina az ellenzék furkósbotja és propagandistája, akivel a Jobbikot le akarják választani az összefogásról.

A saját, virágcserepes és mécseses fűtési videójukat is képesek alulmúlni a németek, akik ezúttal azt üzenik polgártársaiknak, hogy ne fürödjenek, csökkentsék az energiaköltségeiket. Ez a téma is előkerült a Pesti galeriben, amelyből kiderült az is, hogy tekintélyes német újságok is beleálltak az ottani új kampányba, és a német média már bőrgyógyászok segítségével is mossa a németek agyát, akik azzal érvelnek, hogy 3 hét után a kellemetlen testszag is elmúlik. Egészen döbbenetes!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture