A magyar politikatörténet legnagyobb választási csalásába kezdett a baloldal – Itt A Riporter!

A magyar politikatörténet legnagyobb választási csalásába kezdett a baloldal - Itt A Riporter!

A magyar politikatörténet legnagyobb választási csalásába kezdett a baloldal - Itt A Riporter!

A magyar baloldal választási csalásáról, illegális adatlopásáról forgatott a héten A Riporter, Bohár Dániel és Szarvas Szilveszter oknyomozó magazinműsora, amelyből kiderül, a választások előtt hogyan indult be A Bajnai Gordonhoz és Ficsor Ádámhoz köthető Datadat nevű cég. Az offshore hátterű vállalkozás banki és kereskedelmi adatbázisokból lopott el körülbelül 1 millió választói nevet és telefonszámot, köztük Bohár Dánielét is, aki fura magyarsággal megfogalmazott sms-t kapott, majd később gépi hangon maga Márki-Zay Péter felesége is felhívta, hogy szavazzon a férjére.
“A Datadat a magyar politikatörténet legnagyobb választási csalására készül. Adatokat illegálisan ellopni bűncselekmény. A választók jó része soha adta meg az adatait a baloldali pártoknak, ennek ellenére Márki-Zayék illegálisan megszerezték” – hangzott el A Riporterben.

Az adásból az is kiderül, hogy Márki-Zay Péter biztonsági őrei a kampányhajrában már lökdösték is a jobboldali újságírókat, hogy ne tudjanak kérdezni a baloldal jelöltjétől.

Nézze meg a teljes adást, és ma menjen el szavazni!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture