Sokkoló videókkal mutatja be a The Right Brothers, miért fontos a gyermekvédelmi népszavazás 2022.04.02.

Sokkoló videókkal mutatja be a The Right Brothers, miért fontos a gyermekvédelmi népszavazás

Sokkoló videókkal mutatja be a The Right Brothers, miért fontos a gyermekvédelmi népszavazás

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak? Minden jóérzésű embernek “NEM” a válasz erre a kérdésre, amely még soha nem volt ennél aktuálisabb, hiszen a nyugati haladók szisztematikusan azon dolgoznak, hogy a lehető legfiatalabb korban fosszák meg a jövő generációját a normaligástól: az Istentől, a hazától és a családtól. Ha ön azt gondolja, hogy mindez csak a fantázia szüleménye, hogy ilyen dolgok a valóságban nem léteznek, akkor nézze a The Right Brothers különkiadását a Pest TV-n, amelyben összeválogattuk az múlt időszak legsokkolóbb történeteit.

A Pesti TV The Right Brothers című műsora az elmúlt másfél évben rendszeresen bemutatta, hogy milyen veszélyek leselkednek a családokra, emlékszünk például az édesapára, akit azért tartóztattak le, mert “durva hangnemben” nyilatkozott arról a transznemű férfiról, aki nőnek öltözve megerőszakolta a lányát egy. Iskola mosdójában, vagy gondoljunk arra a “családra”, ahol a kisbaba azért éhezett, mert a. Transznemű “édesanya”, aki valójában férfi nem tudta szoptatni a csecsemőt. És ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ezek után tegyük fel újra a kérdést:

A látottak után, támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture