A baloldal zavargásokat akar a szavazókörzetekben 2022.03.31.

A baloldal zavargásokat akar a szavazókörzetekben

A baloldal zavargásokat akar a szavazókörzetekben

A nyakunkon a választások, az országgyűlési voksolás előtti utolsó Hópelyhek olvadásában ezért érthető okokból csak arról beszéltek, mi várható még az előttünk lévő pár napban, illetve pláne mire számíthatunk vasárnap. Bár az előző adásban elég sokat beszéltek a különböző felmérésekről, a Medián legfrissebb kutatását azért most is szóba hozták. Ez alapján a Fidesz-KDNP győzelme nem kérdéses, maximum annak mértéke.

Ez azonban semmit sem jelent és ezt a műsor minden szereplője is kifejezte. Ott kell lenni, el kell menni, legyen akármilyen idő is, de le kell szavazni a nemzeti oldalra. A lányok vlogjai azt az időszakot mutatták be, amikor még embereket is megverhettek az utcákon vagy szemük világát is elvehették – igen, 2006 őszéről beszélünk.
Senki nem akarhatja, hogy ez időszak visszatérjen!

És szóba került még az is, hogy egy jobbikos politikusról olyan hangfelvétel szivárgott ki, amiben konkrétan elmondja, olyan szavazóköri küldötteket akar, akik egész nap tudnak balhézni. Ez egyetlen dolgot jelent: befolyásolni akarják a választások végkimenetelét, mégpedig direkten.
Nézzétek vissza az adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture