A baloldalra jellemző, hogy konzervatív kormány kellett egy női államfőhöz 2022.03.10.

A baloldalra jellemző, hogy konzervatív kormány kellett egy női államfőhöz

A baloldalra jellemző, hogy konzervatív kormány kellett egy női államfőhöz

Ha már két hölgy is a műsor állandó vendégei közé tartozik, akkor értelemszerűen nem lehetett más a kezdőtéma, mint Novák Katalin köztársasági elnökké választása. Ami már csak azért is nóvum, hiszen elég sokatmondó, hogy a progresszív oldal folyamatosan azzal kampányol, a konzervatív kormányzat mennyire macsókultúrát folytat, ugyanakkor ez a konzervatív többség az, amely az ország történetében elsőre választ női államfőt.
Azt is érdekes volt látni, ahogy Hanna és Panna is megállapították, hogy mennyire különbözött egymástól Novák Katalin és Róna Péter bemutatkozása a pulpituson: míg Novák terveiről beszélt, nem bocsátkozott ütésváltásba és a nemzet egészét igyekezett bevonni, addig Róna egyszerűen egy kampánybeszédet tartott a legócskább baloldali rigmusok alapján.

Sajnos beszélni kellett az orosz-ukrán konfliktusról is, amely frontvonalain ugyan nem sok újdonságról lehetett beszámolni, de mégiscsak szomorú, hogy továbbra is háború zajlik, közvetlenül a határaink mellett. Az egyetlen pozitívum az egészben az, hogy a magyar emberek továbbra is a kezdeti lelkesedéssel segítik a menekülteket, a kárpátaljai nemzettestvéreinket éppen úgy, mint az ukránokat.

Végül arról is szó esett – hiszen a lányok vlogjai is erről szóltak -, hogy Márki-Zay Péter hogyan is miként teljesített eddig a kampányban. Ennek örvén az is szóba került, hogy milyen zseniális programismertetőt tartottak, igaz, végül nem este 6-kor, nem is 7-kor, hanem 8-kor.
Meg nem élőt, csak kamu élőt, abból is feltűnően rosszat, de csak megvolt.

Nézzétek vissza az adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture