Orosz előretörés az Azovi-tengernél, a baloldal célkeresztjében az MTVA és a világ elfeledett háborúi 2022.03.04.

Orosz előretörés az Azovi-tengernél, a baloldal célkeresztjében az MTVA és a világ elfeledett háborúi

Orosz előretörés az Azovi-tengernél, a baloldal célkeresztjében az MTVA és a világ elfeledett háborúi

A Pesti Riporter első blokkjában Dr. Zsigmond Barna Pál és Georg Spöttle ismertették az orosz-ukrán háború legújabb fejleményeit, pl., hogy az orosz csapatok elfoglalták Európa legnagyobb atomerőművét Zaporozsjéban és elvágták Ukrajnát az Azovi-tengertől. Zelenszkíj ukrán elnök felhívására külföldi, önkéntes harcosok mennek Ukrajnába. Ez egy jogi szürkezóna, mert könnyen háborús bűnössé válhatnak. Gyurcsány hirtelen emberbaráttá vált és ukrajnai menekülteket fogadott be, annak ellenére, hogy néhány éve még ellenezte, hogy kárpátaljai honfitársaink magyar állampolgárságot kapjanak.
A liberális baloldal meg akarja mutatni, milyen is a sajtószabadság és cenzúráztatni szeretné a facebookon és a Googleen a jobboldali-konzervatív tartalmakat. Ebben a témában is nyilatkozott Gulyás Gergely Huth Gergőnek a Pesti Srácok főszerkesztőjének. A miniszter kifejtette, hogy mennyire fontos, hogy Magyarország maradjon ki ebből a háborúból.
A baloldal MZP vezetésével vasárnapra tüntetést szervez a Közmédia épülete előtt. Pártprogramjuk nincsen, tehát balhézni kell.
Nemcsak Ukrajnában dúl háború, hanem a világ számos más táján, pl., Szíriában. Ahol háborúznak ott sajnos gyakran követnek el háborús bűnöket is. Ezt Jurák Kata kolléganőnk összeállításából tudhattuk meg.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture