Kire voksolnak az Amerikában élő magyarok, tarifát emelnének a taxisok és perverz transzneműt jelölt Biden egy fontos posztra 2022.02.16.

Kire voksolnak az Amerikában élő magyarok, tarifát emelnének a taxisok és perverz transzneműt jelölt Biden egy fontos posztra

Kire voksolnak az Amerikában élő magyarok, tarifát emelnének a taxisok és perverz transzneműt jelölt Biden egy fontos posztra

A Pesti Riporter első részében Skypeon velünk volt Pataki Ildikó Mónika San Franciscoból, aki elmondta, hogy a kint élő magyarok is készülődnek az áprilisi szavazásra. Akárcsak itt, az ottaniak is megosztottak, vannak, akik inkább a liberális baloldalra akarnak voksolni. Az amerikai Népszava is hergel a Fidesz ellen, és hazugságokkal próbálja eltántorítani az ottani szavazókat.

Ismét lehet taxisblokád? A személyfuvarozók tarifát szeretnének emelni, és mivel Budapest önkormányzata nem foglalkozik problémájukkal, a városháza előtt tüntettek. Karácsony Gergely természetesen azonnal hárított minden felelősséget, a kormányra mutogat és a Covid járvány mögé bújik. Szalai Szilárd kollégánk riportjára Horacsek Róbert taxis aktivista reagált.
Szabó Gergő kollégánk elmesélte, hogy a Bidenkormányzat nemrég kinevezte Sam Brintont a nukleáris energia, valamint a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetőjévé. A kinevezés nem Brinton szakértelme, hanem rendkívül furcsa szokásai, valamint szexuális fétisei miatt kap nagy médiafigyelmet. Sam Brinton, aki maga meleg, transznemű és kutyafetisiszta, ezen felül az LMBTQ közösség elkötelezett híve. Joe Biden kormányának a szakértelemnél már fontosabb a transzneműség és az LMBTQ mozgalomhoz való hűség. Brüsszel folyamatos meghívásának köszönhetően a migrációs válság nem áll meg, sőt egyre jobban növekszik. A szerdai műsort egy riporttal zártuk az illegális bevándorlásról.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture