A devizahitelek bevezetése a baloldal egyik legnagyobb bűne 2022.02.13.

A devizahitelek bevezetése a baloldal egyik legnagyobb bűne

A devizahitelek bevezetése a baloldal egyik legnagyobb bűne

Ezúttal is ismerős arcokat köszönthettek a nézők a Számok és tények csapatában, hiszen Trombitás Kristóf és az állandó vendég, Magyari Sándoron kívül ezúttal Kovács András, az Origo újságírója és Dávid Bence, a Megafon Központ munkatársa, a Konverzió-blog gazdája is részt vett az adásban.

Kezdésként Putyin friss szavaira reagáltak, amiben az orosz elnök elmondta, hogy egy Oroszországgal történő fegyveres konfliktus során mindenki veszítene. Itt Kovács András kiemelte, hogy mára ez hihetetlen, de a 2000-es évek elején, hacsak haloványan is, de felmerült, hogy talán a NATO tagjai is lehetnek az oroszok. Mára azonban erre remény sem maradt, csak annak elismerése, hogy Oroszországnak is joga van területi biztonságához.

A HVG szerint a magyar lakosság az EU második legszegényebbje, csak éppen ezt a lakossági megtakarítások nem támasztják alá, amelyek átlaga magasabb, mint az EU-s átlag. Ezt már Dávid Bence tette hozzá, megjegyezve még, hogy a balos propagandisták nagyobb figyelemmel is dolgozhatnának.

A műsorban foglalkoztak a devizahitelesekkel is, akik kiszolgáltatását Magyari Sándor a baloldal egyik legnagyobb bűnének nevezte, hiszen százezreket tettek tönkre.

Nézzétek vissza az adást!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture