A rezsicsökkentéstől a „bűnös délig”, avagy a BLM szoborrongálása és a fekete rasszizmus 2021.12.28.

A rezsicsökkentéstől a „bűnös délig”, avagy a BLM szoborrongálása és a fekete rasszizmus

A rezsicsökkentéstől a „bűnös délig”, avagy a BLM szoborrongálása és a fekete rasszizmus

A Pesti Riporter keddi adásnak első vendége Szalai Piroska, a KINCS munkaerőpiaci szakértője volt. Kiderült, hogy míg Magyarországon 2011 óta be vannak fagyasztva a rezsiárak, addig például Németországban a gáz ára háromszorosa, Finnországban pedig hatszorosa, mint hazánkban. Persze a baloldalnak ez is fáj és Márki-Zay Péter hetek óta ostobaságnak nevezi a rezsicsökkentést, holott annak köszönhetően egy család kasszájában évi átlag 300.000 forint marad.
A második blokkban Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa beszélt az új könyvéről, amelyben az amerikai délről ír, „Az amerikai dél, régi rend az új világban” címmel. Érdekes párhuzamokat talált az amerikai dél és Közép-Európa között, például a konzervatív gondolkodás. Sőt az is közös, hogy a liberális „északiak”, „nyugatiak” lenéznek minket. A WOKE mozgalom pedig még mindig rasszistának és visszamaradottaknak tartja a déli államokat. A BLM szoborrombolása is a déli politikusok és hadvezérek szobrait találta meg elsőként. A balliberális oldal át akarja írni a történelmet.
Harmadik blokkunk vendége Frivalszky Edit, az Emberi Méltóság Központ vezetője volt. NyugatEuropában demográfia tél van, nagyon visszaesett a születések aránya. Ez igazából nem új jelenség, hanem évtizedekkel ezelőtt elkezdődött. Ferenc Pápa is beszédet intézett a hívőkhöz, hogy több gyermeket kell vállalniuk. Szerencsére Magyarországon megugrott a születések aránya. Az abortusszal kapcsolatban elmondta, hogy Európában minden negyedik megfogant élet nem születik meg.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture