Korábbi munkahelyéről is kirúgták az összeférhetetlen Márki-Zayt, aki most is csak ártani akar – Itt A Riporter! 2021.11.07.

Korábbi munkahelyéről is kirúgták az összeférhetetlen Márki-Zayt, aki most is csak ártani akar - Itt A Riporter!

Korábbi munkahelyéről is kirúgták az összeférhetetlen Márki-Zayt, aki most is csak ártani akar - Itt A Riporter!

Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az minden bizonnyal egy kacsa. Márki-Zay Péter is ilyen. Aki úgy beszél, mint Gyurcsány, aki úgy viselkedik, mint egy baloldali, és úgy politizál, mint egy liberális, az baloldali, ellenzéki és Magyarország elárulásában érdekelt – állapította meg A Riporterben Szarvas Szilveszter. A Pesti Tv oknyomozó magazinműsorában az is elhangzott, hogy a politikai élete előtt egy magáncég is kirúgta Márki-Zay Pétert, aki korábbi munkahelyén, ahogy megmelegedett, elkezdett helyezkedni, mindenkit fúrni és szervezkedni, összeférhetetlen volt. Szarvas Szilveszter A Riporterben Márki-Zay Pétert és Hadházy Ákost is elcsípte Hódmezővásárhelyen, és kiderült, a baloldal új üstököse Hadházyval csak a fideszeseket számoltatná el, sajátjaikat, különösen kampány idején sohasem bántják. Márki-Zay Szarvas Szilveszter kérdésére Gyurcsány Ferenc mellett is hitet tett, bár megpróbált úgy érvelni, hogy tulajdonképpen Gyurcsány állt mellé és nem ő Gyurcsány mellé. Márki-Zay Péter a 11 milliárdos GVHbírsággal büntetett Bige Lászlót is mentegette.

A Riporterben az is elhangzott, az ellenzék és a baloldal hazudik: reggel is, este is, meg éjjel is. Mindig ezt tette, de 2006 óta egyértelműen tény a megállapítás, hiszen Gyurcsány akkor beismerte, aki semmit nem változott 2006 óta, sőt. Gyurcsány Ferencnek az emberei és alattvalói is úgy hazudnak, mint a vízfolyás, a hazugságspirálba pedig új embere, Márki-Zay Péter is belekerült, önként és dalolva. Az ellenzék új üstököse és csapata nem csak A riporter által múlt héten bemutatott kampányforrásokról lódít, arról, hogy miként élvezheti a valójában Karácsony Gergelynek szánt, a baloldali-posztkommunista nagyvállalkozók bőkezű támogatásait és a nyugati spekuláns körök adományait, hanem a politikájuk lényegéről is hazudnak. Jobboldalinak maszkírozzák Márki-Zayt, miközben Hódmezővásárhely polgármestere ugyanott folytatja, ahol Karácsony Gergely abbahagyta. Hiába is tagadja, Márki-Zay migránspárti, ellenzi a magyar rezsicsökkentést, a jobboldaliakat sértegeti és kiszolgálja a külföldi érdekeket.

Nézze meg a teljes adást!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture