A weeb szubkultúra és a közösségi médiában tökéletesnek látszó, valójában mérgező párkapcsolatok – Ki ette meg a misszionáriust? 2021.09.23.

A weeb szubkultúra és a közösségi médiában tökéletesnek látszó, valójában mérgező párkapcsolatok - Ki ette meg a misszionáriust?

A weeb szubkultúra és a közösségi médiában tökéletesnek látszó, valójában mérgező párkapcsolatok - Ki ette meg a misszionáriust?

A Ki ette meg a misszionáriust? legújabb adásában Zelenka Dóra és vendégei elsőként a weeb szubkultúráról beszélgettek. Kiderült, ők azok az emberek, akik nem japánként megszállottan rajonganak az animékért és a japán kultúráért. Ennek kinyilatkoztatása végett extrém sminkben és színes hajjal tátognak a kamera előtt. A műsorban szóba került még Gabrielle Petito tragikus ügye is. A közösségi médiában tökéletesnek tűnő párkapcsolatok azonban korántsem biztos, hogy a valóságot tükrözik. Ennek a példája volt most a pár, akik egy furgonnal tervezték bejárni Amerikát, ám halál lett vége. Mindemellett szó volt még a legújabb TikToktrendről, amelyben izmos férfiak pózolnak a kamera előtt és a műsor résztvevői elmondták véleményüket az első vidéki Prideról is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture