Mi nemzeti színbe öltözünk, míg a Nyugat szivárványba, ez az igazi különbség hazánk és Nyugat-Európa között (Pesti galeri!) 2021.06.24.

Mi nemzeti színbe öltözünk, míg a Nyugat szivárványba, ez az igazi különbség hazánk és Nyugat-Európa között (Pesti galeri!)

Mi nemzeti színbe öltözünk, míg a Nyugat szivárványba, ez az igazi különbség hazánk és Nyugat-Európa között (Pesti galeri!)

A magyar-német meccsel és Szijjártó Péter közösségi oldalának szivárványos és LMBTQaktivisták általi támadásával foglalkozott a Pesti galeri, amelyben Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Szalai SzilárdDezse Balázs, Bokor Gábor és a vendég, Thékes István tette helyre a nyugati meleglobbit és a hazánkat ért támadásokat. A galeri tagjai arról az elképesztő gusztustalanságról és aljasságról is beszéltek, amelyre egy német portál vetemedett, hogy Puskás Ferenc csapatkapitányi karszalagjának a helyére szivárványos zászlót montázsoltak, ezzel is üzenve a magyaroknak. “Ez egy szivárványos hányás, amellyel megalázzák a 15 éve elhunyt legendánkat és megalázzák sajátjukat is, az akkori német csapatkapitányt, Fritz Waltert. A német portál inkább megkérdezhetné Horst Eckelt, az NSZK válogatott máig élő tagját, hogy mit gondol erről az ocsmányságról” – hangzott el a Pesti galeriben, a Pesti TV furkóklubjában. Magyarország, és a magyar stadionok magyar nemzeti színekbe öltöztek a meccs alatt, míg Németország szivárványszínbe. Ez az igazi magyar válasz a provokációra és ez az igazi különbség hazánk és Nyugat között – mondták a srácok.
Nézzétek meg a teljes adást!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture