Megkérdeztük Szili Katalintól: Miért nem buktatták meg Gyurcsányt 2006-ban? – Deutsch Tamás: Az EU szemet hunyt a jogtiprások és az emberek megnyomorítása fölött 2021.05.26.

Mádl Ferenc emlékév, Őszödi beszéd 15. évfordulója és 2006-os tüntetések - Szili Katalin, Deutsch Tamás, Huth Gergely és Georg Spöttle a Pesti riporterben

Mádl Ferenc emlékév, Őszödi beszéd 15. évfordulója és 2006-os tüntetések - Szili Katalin, Deutsch Tamás, Huth Gergely és Georg Spöttle a Pesti riporterben

Szokatlanul kemény érveket hallhattunk Szili Katalintól, az Országgyűlés akkori szocialista elnökétől és Deutsch Tamástól, a Fidesz egyik alapítójától a Pesti riporter szerda esti adásában az őszödi beszéd előzményeiről és következményeiről. Szili Katalin szerint ez a rettenetesen mély történés 2004-2006-között megtörte az ország gerincét és lejtőre állította a magyar baloldalt, s a balliberális oldal addig nem tud tisztességgel a társadalom elé állni, amíg nem néz szembe azokkal a machinációkkal, amik Gyurcsány kormányzása alatt megtörténtek. Deutsch Tamás pedig úgy véli: az őszödi beszéd és ami azután történt, az a mi belső Trianonunk, amit muszáj józanul, feketén-fehéren értékelni. Miként 1956-ban, úgy 2006-ban is a barikádnak csak két oldala volt: a hazafiaké és a diktatórikus erőké – nyomatékosította a fideszes politikus.

A Pesti Riporter szerdai adásába Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, a Magyar Nemzet akkori belpolitikai rovatvezetője, volt Hír TV-s műsorvezető és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, a Pesti TV vezető szerkesztője is bekapcsolódott.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture