Nyissanak a teraszok! Ne nyissanak! – Politikai Hobbista Róna “Pitzi” Istvánnal 2021.04.22.

Nyissanak a teraszok! Ne nyissanak! - Politikai Hobbista Róna "Pitzi" Istvánnal

Nyissanak a teraszok! Ne nyissanak! - Politikai Hobbista Róna "Pitzi" Istvánnal

A vendéglátásban érdekelt vállalkozók, a vendéglátóhelyeken dolgozó alkalmazottak, és úgy általában mindenki alig várta, hogy legalább a teraszok kinyithassanak, ki lehessen ülni enni, inni beszélgetni: Az ellenzék viszont most is el akarja venni az emberek életkedvét; a vakcina-paráztatás után most a nyitás ellen kampányolnak.
Fekete-Győr András viszont új múltat ír: korábban rosszak voltak a keleti vakcinák, most azonban már utólag sikeresnek bizonyult szerinte a kormány vakcina-stratégiája.
Ukrajna akár atombombát is szívesen vásárolna – de vajon kire akarja ledobni? Ha Oroszországa, abból nem csak azért lehet baj, mert az oroszoknak sokkal több és nagyobbak vannak, hanem mert ha egy szomszédos országra dobunk atomot, annak a füstje nem áll meg a határon és ránk is szépen visszaüthet.
Kicsit a labdarúgó szuperliga is szóba került – de csak egy kicsit, mivel a kezdeményezés összesen két napot élt, aztán jól meg is bukott.
A második félidőben Róna “Pitzi” István ült a vendégfotelben, aki végigsztorizta a 20 percet arról, hogy Révész Sándortól Bajor Imrén át Flipper Öcsiig ki mindenki járt hozzá bulizni a 90-es években a különböző legendás mulatóhelyekre, ahol ő volt a DJ. De az is kiderült, hogyan büntették meg a lengyel rendőrök, amikor tiltott helyen síelt együtt a pápával, hogy miért készített filmet az épp házi őrizet alatt álló Tasnádi Péterről, és hogy hogyan keveredett a Hit Gyülekezetébe.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture