Kriptokommunisták Budapesten, elmebetegek Kijevben- Politikai Hobbista Brenzovics Lászlóval 2021.03.22.

Kriptokommunisták Budapesten, elmebetegek Kijevben – Politikai Hobbista Brenzovics Lászlóval

Kriptokommunisták Budapesten, elmebetegek Kijevben – Politikai Hobbista Brenzovics Lászlóval

Mi a teendő, ha valaki kommunista, de nem meri bevallani? Szikra néven alapít mozgalmat, kacsintva azokra, akik tudják, melyik lapban kezdte el Lenin kifejteni az ábrándjait a proletárdiktatúráról Kazany külsőn. Ha ez megvan, akkor onnantól hazudhatja magát szociáldemokratának, hiszen egyik stratégia, a másik taktika.
Ahogy az LMBTQI szervezetek is hazudhatják, hogy ők csak szeretnék megmenteni a gyermekeket az állami gondozástól, de egész egyszerűen hazudnak. Nem kínálati, hanem keresleti a piac. Vagyis: Több örökbe fogadni akaró szülő van, mint ahány örökbefogadásra váró gyerek.
Kell-e oltás szakmai alapon, vagy csak zavarkeltés vezeti a PDSZ-t, amikor most azoknak a tanároknak követel elsőbbséget az oltásoknál az életveszélyre hivatkozva, akik amúgy most digitálisan tanítanak? Amint a PDSZ eddig művelt a járvány alatt, gyanítható, a második a helyes megfejtés.
A második félidőben Brenzovics László, kárpátaljai magyar politikus, a KMKSZ elnöke csatlakozott a srácokhoz, hogy elmesélje, milyen kvázi menekültként élni Magyarországon, miután hazaárulás és szeparatizmus vádjával elfogatási parancsot adott ki ellene a soviniszta kijevi maffiakormány.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture