Nem a nemzetek normális politikája fogja meghatározni az életünket a közeljövőben 2021.03.01.

Nem a nemzetek normális politikája fogja meghatározni az életünket a közeljövoben

Nem a nemzetek normális politikája fogja meghatározni az életünket a közeljövoben

A mai Boomerlázadás rendhagyó, hiszen a műsorvezető, Göblyös Sára elkapta a koronavírust, így Mészáros Nóra vezette a beszélgetést.

A műsor első felében a vakcinaőrületről beszélgetett Stefka István, a Pesti TV programigazgató-helyettese, Alexa Károly, József Attila-díjas magyar irodalomtörténész és Csintalan Sándor, az MSZP volt ügyvezető alelnöke. Nyakunkon a harmadik hulláma a koronavírus járványnak, ebből kifolyólag Csintalan Sándorék között éles vita alakult ki arról, hogy az ellenzék meg akarja-e akadályozni az oltási sikerességet. A beszélgetés résztvevői abban egyetértettek, hogy szükséges beoltatni magunkat, és mindenkit erre buzdítottak.

A műsor második félidejében Orbán Viktor Manfred Webernek írt levele miatt csaptak össze a vendégek. A kormányfő szerint a magyarok és a Fidesz nem köteles tűrni az Európai Néppárt által folytatott keresztényellenes politikát, így ha szükséges, a magyar kormánypárt kilép a Néppártból.

Stefka István szerint nem a nemzetek normális politikája fogja meghatározni az életünket a közeljövőben, hanem a globális genderizmus, az LMBTQ és másságőrület. Ez az, ami szétfeszítheti a világot és akár ketté is választhatja.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture